Escola de formació

L’Escola de formació oci i més neix l’any 2015 vinculada a Serveis del lleure oci i més, S.L. Sorgeix sota uns criteris de qualitat, seriositat i rigor, però sense perdre de vista l’entusiasme, el compromís i la vocació pedagògica de millorar dia a dia i de consolidar-nos com a referència de qualitat dins el sector, any rere any.

L’objectiu general de l’escola és oferir la possibilitat de formar-se en el món educatiu del lleure. La nostra proposta està avalada per la formació de l’equip que engega el projecte, però sobretot per la creença que el món de l’educació en el lleure necessita professionals formats amb criteri.

Pretenem dur a la pràctica una formació en l’educació en el lleure de qualitat i adaptada a les necessitats actuals de la societat. Volem oferir les eines i els coneixements necessaris per treballar en el camp de l’educació en el lleure amb rigor i professionalitat. Creiem que és necessari fomentar actituds solidàries i de tolerància, rebujant discriminacions per motius d’edat, ètnia, religió, sexe o altres diferències de caràcter físic, psíquic o social.